ZWILLING Professional S Forskærerkniv 20 cm, Glatslebet - BUTIKPRIS.DK
Beskrivelse
At skære store stykker kød i mindre stykker er en af de mest udfordrende opgaver, du kan møde under madlavningen, især når kødet stadig indeholder knogler. Men en dedikeret forskærerkniv gør det betydeligt nemmere at fjerne knogler og udskære kød. Dette er grunden til, at professionelle kokke og ambitiøse madlavningsentusiaster bruger knivene fra PROFESSIONAL “S” serien. Disse knive er kendt for deres ekstraordinære hårdførhed, de er lavet af ét kontinuerligt stykke stål og har faste nitter mellem anglen og skaftet. Knivene er præcisionssmedede og på grund af den veludførte overgang mellem bryst og skaft har de et utrolig komfortabelt greb. Kød spiller en vigtig hovedrolle i mange velsmagende retter, og en solid steg eller en saftig bøf er altid en velkommen fornøjelse! En suppe eller sauce kan ligeledes gives en dybere smag ved at tilsætte et par stykker kød, da saften fra kødet bliver frigivet under tilberedningen og derved giver masser af smag til retten. Du kan bruge forskærerkniven til at skære store stykker kød i mindre stykker med minimal kraftanvendelse. Det 20 cm lange blad kan let og ubesværet skære igennem sener, så du kan forme kødet til en mere håndterlig form eller skære det i endnu mindre stykker. Med hjælp fra ZWILLING forskærerkniven kan du skabe velsmagende måltider til glæde for venner og familie.
ZWILLING Professional S Forskærerkniv 20 cm, Glatslebet
Sælger : Zwilling.com
749,95 kr.
Lignende varer solgt i disse butikker